Anbefaling: Storytel

Om du leser noen av de store bloggene i Norge har du nok allerede hørt om Storytel sitt konsept. Enkelt og greit: Storytel er en Spotify-lignende tjeneste hvor man kan både streame og laste ned lydbøker og e-bøker. De har desidert flere lydbøker enn e-bøker i sitt sortiment, men det finnes fortsatt et ok utvalg av sistenevnte, spesielt om man er i stand til å lese på svensk.

Det som skiller Storytel fra andre lydboktjenester er at de tilbyr ubegrenset valg av bøker (også som nedlasting) i stedet for det mer typiske en eller to bøker per måned. Prisen reflekterer til en viss grad dette, med tanke på at Storytel koster 169 kroner per måned (Audible koster til sammenligning £7.99 (89NOK) per måned). Selv om det er fristende grunnet prisen å anbefale Storytel mest til de som leser/lytter til minst to bøker per måned, må man tross alt ta i betraktning at Storytel tilbyr både norske, svenske og engelske bøker mens de fleste andre tilbydere kun har bøker på ett språk.

Jeg synes tilbudet gradvis blir bedre og bedre, og det finnes uten tvil mange gjemte skatter om man vet hva man skal søke etter. Jeg synes kategoriene ofte plasserer det jeg opplever at folk flest vil lytte til/lese øverst (det gir jo mening), så personlig foretrekker jeg å søke etter spesifikke bøker og så se hva Storytel anbefaler som ligner.

Storytel tilbyr alltid 14 dager gratis prøvetid og har ingen bindingstid, hvilket betyr at du kan avbryte medlemskapet etter prøvetiden uten problem.

Tips til bøker som er tilgjengelig på Storytel:

Elizabeth is Missing av Emma Healey
The Girl on the Train av Paula Hawkins
Muleum av Erlend Loe (Erlend Loe leser alle sine egne bøker!)
Why Not Me? av Mindy Kaling (Mindy leser også sine egne bøker!)
Delirium (trilogi) av Lauren Oliver (Young Adult)

Når og hvor hører du på lydbøker? Bruker du Storytel?

Victoria x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *