God jul kjære bokelskere

Bokvenner, nå er Tre Nøtter til Askepott nettopp ferdig, og hvis det ikke alt føltes som jul så gjør det hvertfall det nå! Spesielt for alle som fikk med seg Snekker Andersen og Julenissen også. Kanskje dufter det nykokt grøt og kanel i huset, eller står ribba alt i ovnen, eller pinnekjøttet på komfyren? Det er noe spesielt ved julen, og hvordan det er helt greit, og faktisk veldig viktig, at alt gjøres på den måten det alltid har vært gjort. En av disse tingene er jo julefortellingene. Julen er en god tid for litteratur; vi har fri og vi sitter gjerne inne. Det er full hyggemodus foran peisen med tepper og varme drinker og julebaksten. Det er en god tid for oss bokelskere. Selv julaften er en dag som gjerne vies tildels til fortellinger. Hjemme hos Sunniva er det fast at risgrøten serveres akkurat så langt etter Tre Nøtter til Askepott at mormor og bestefar, som bor lengst unna, rekker å kjøre dit etter at Askepott er ferdig; hos Victoria skal grøten serveres så den kan spises mens man ser på Askepott. Repetisjon er et ekstremt mektig virkemiddel og burde ikke tulles med.

Vi ønsker dere en riktig god jul og håper at alle får hvertfall en hard, firkantet pakke under treet i år!

Sunniva og Victoria x

FullSizeRender-1.jpg

3 comments on “God jul kjære bokelskere

  1. God jul til dere! Håper den blir full av gode ord og spennende historier for oss alle 😀

  2. Julegrøt og «Tre nøtter til Askepott» må til! I år ventet alle til jeg hadde kommet hjem fra jobb med grøten og filmen (på DVD i år). Håper dere hadde en fin julaften!

  3. Pingback: Vi ønsker dere et vindunderlig juleeventyr! | Kvardagsbiblioteket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *