Interessant i bokverden #6

  • Tom Hanks skal publisere en samling noveller. Samlingen skal hete Uncommon Type og inneholder 17 noveller, blant annet en om en bowler som spiller den ene perfekte matchen etter den andre, og blir ESPN sin nyeste kjendis. Boken kommer i oktober og blir utgitt av William Heinemann.
  • Vi liker veldig godt Aschehoug sin nettmagasin UGLA sin nye serie ‘Møt en leser’ hvor de skriver om ulike mennesker i bokverdenen man ellers kanskje ikke hadde kjent til. Så langt har de skrevet om et par bokbloggere og bokselgere.
  • Denne lesekroken er rett og slett dreamy, sååå fine farger og stemning. Forøvrig utrolig fin Instagram-konto generelt også, følg de på @phillybookclub.
  • Bokbloggertips! Nora er 12 år fra Grimstad og blogger om bøker. Perfekt for gode tips om ungdomslitteratur og YA!

Victoria & Sunniva x

You may also like

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *