Interessant i bokverden #6

• Tom Hanks skal publisere en samling noveller. Samlingen skal hete Uncommon Type og inneholder 17 noveller, blant annet en om en bowler som spiller den ene perfekte matchen etter den andre, og blir ESPN sin nyeste kjendis. Boken kommer i oktober og blir utgitt av William Heinemann.
  • Vi liker veldig godt Aschehoug sin nettmagasin UGLA sin nye serie ‘Møt en leser’ hvor de skriver om ulike mennesker i bokverdenen man ellers kanskje ikke hadde kjent til. Så langt har de skrevet om et par bokbloggere og bokselgere.
  • Denne lesekroken er rett og slett dreamy, sååå fine farger og stemning. Forøvrig utrolig fin Instagram-konto generelt også, følg de på @phillybookclub.
  • Bokbloggertips! Nora er 12 år fra Grimstad og blogger om bøker. Perfekt for gode tips om ungdomslitteratur og YA!

Victoria & Sunniva x

3 comments on “Interessant i bokverden #6

1. Fine tips. Høres veldig interessant ut med novellesamlingen til Tom Hanks, den ble jeg litt nysgjerrig på. Og møt en leser-spalter er interessant også 🙂

Takk for at du leser! 🙂 Ja, det blir spennende å følge med på Tom Hanks sin samling!

Victoria

2. Pingback: Interessant i Bokverden #7 | Kvardagsbiblioteket