Forlagsfokus: Four Corners Books

*Alle bilder er fra fourcornersbooks.co.uk

God søndagsmorgen! I dag vil jeg dele et skikkelig kult engelsk forlag med dere som gjør ting litt utenom det vanlige. Four Corners Books er basert i London og gir blant annet ut klassikere i nye format.

For eksempel The Picture of Dorian Gray av Oscar Wilde i magasin-format (denne er så utrolig kul at jeg klikket den hjem fra Waterstones mens jeg skrev dette innlegget hehe):

De har også en vanvittig fin utgave av William Thackeray sin roman Vanity Fair:

Og Gustav Flaubert sin Madame Bovary i fresh magasin-form:

Det er så utrolig mye fint og interessant på nettsiden deres. De fleste bøkene deres er også tilgjengelig på The Book Depository som har gratis shipping til Norge! Gleder meg til å få Dorian Gray i posten nå.

Vet du om noen lignende forlag som tenker utenfor boksen?

7 comments on “Forlagsfokus: Four Corners Books

1. Ble helt varm i bokhjertet! Madame Bovary i magasin-form er helt fabelaktig, og jeg er nesten sikker på at det er noe Emma ville ha hatt selv.

Åh, ikke sant de er fine! Skal helt ærlig innrømme å ikke ha lest Madame Bovary, men når jeg skal lese den blir det i magasin-form altså! 🙂 Takk for at du leser.

Victoria x

2. Det var nesten litt farlig å begynne å kikke der, så mye fint, og så mye jeg fikk veldig lyst på! Takk for kjempegodt tips!

Hehe, helt enig! Så fint at du likte innlegget 🙂
      Victoria x

3. Så KULT at noen kan faktisk gjøre noe nytt med de gamle klassikerne, og ikke baare pakke dem inn i enda en vakker utgave.

Ikke sant! Fikk Dorian Gray i posten igår, og den er om mulig enda finere i virkeligheten! Veldig inspirerende. 🙂

4. Pingback: Forlagsfokus: Comma Press : Norske bokblogger