Interessant i Bokverden #7

God mandag! En ny uke ligger foran oss. Vi starter den med litt linker til interessante ting som har skjedd i bokverden den siste uka.

• New York Times har skrevet en liste over crossover YA fiction som høres veldig spennende ut. Stephanie Garber sin Carnival, omtalt som The Night Circus sprinklet med Alice i Eventyrland og Fantasy Island, eller Ibo Zoboi sin roman American Street hvor Haitisk kultur møter de Amerikanske gatene er definitivt på våre lister.
  • HarperCollins har ansatt Artifical Intelligence som del av deres Facebook-konto. Disse robotene sin jobb er å anbefale lesere bøker som er skreddersydd til deres ønsker og lesevaner. Spennende utvikling å følge med på.
  • Det engelske forlaget Virago, som kun publiserer kvinnelige forfattere, lanserer #BooksForChange i anledning kvinnedagen. Fin hashtag å følge for inspirasjon til gode bøker av flinke damer.

Sunniva & Victoria x

Forrige ukes link-post finner du her.

3 comments on “Interessant i Bokverden #7

1. Loved the article, Strange things found in books. 🙂

Isn’t it so interesting! 🙂 thanks for reading!

Victoria x

2. Pingback: Interessant i bokverden #8 | Kvardagsbiblioteket