Oppdatering på leseutfordring 2017

God søndag! Håper dere alle har en skikkelig digg helg. Selv pakker jeg til å reise til London og London Book Fair i morgen (!!!), jobber noen timer, og forsøker å planlegge litt innlegg til dere før jeg blir borte i en uke. Og så tenkte jeg at en oppdatering på Julie sin leseutfordring var på sin plass!

Så langt har jeg fullført hele fire av punktene på listen! Ikke dårlig. Som vanlig har jeg nesten helt ignorert lista jeg skrev tidligere over bøker jeg ville lese for hver kategori, hehe. Når det er så mye der ute jeg vil lese må det nesten bare bli sånn. Bøker går jo heldigvis aldri ut på dato! De fire kategoriene jeg har lest bøker for så langt er:

  • En bok som kun har ett ord i tittelen – Nutshell av Ian McEwan
  • En bok på mer enn 600 sider – The Goldfinch av Donna Tartt

  • En bok skrevet før 2000 – Just So Stories av Rudyard Kipling
  • En bok med et navn som tittel – Will Grayson, Will Grayson av John Green og David Levithan

Den neste kategorien på lista mi – og den neste boka – er ‘En bok som er oversatt fra et språk du ikke kan’ og jeg skal lese Oneiron av Laura Lindstedt (Forlaget Oktober 2017, oversatt fra finsk). Så langt liker jeg veldig godt å ha en slik leseutfordring som inspirasjon til å lese mer variert, og jeg merker at det endrer lesevanene mine til det bedre. Lindstedt sin roman passer dessuten perfekt inn i vår #lesverden utfordring, så den romanen kommer du til å høre mer om fremover.

Har du en leseutfordring for 2017?
Victoria x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *