Interessant i bokverden #8

God mandag! I skrivende stund er Victoria på vei til London Book Fair (følg gjerne med via Instagram Stories) og Sunniva er klar for en ny uke med masterstudier. Her kommer litt interessant nytt fra den siste uka:

  • Alice bak bloggen The Book Castle (obs! superbra blog) har skrevet om å kvitte seg med bøker og hvorfor det er en bra ting. Jeg (Victoria) er selv i en periode hvor jeg vurderer mine eiendeler litt mer kritisk – mest sannsynlig siden jeg snart skal flytte til en ny by og ikke kan ta med alt jeg eier per idag – og tanken på å kvitte seg med bøker er kanskje den vanskeligste.
  • I anledning Kvinnedagen delte Cappelen Damm på sin blogg tre bra norske forfattere sine tips til 8 bra feministiske bøker. (Ps: vi delte også 7 bøker av bra damer forrige uke!)
  • En annen fin liste over bra damer finner du på Electric Literature. De ber deg tenke på hvordan dagens litteratur ville vært uten innflytelsen fra diverse sterke kvinnestemmer.
  • Et stort utvalg av Penguin sine science fiction book covers finnes her. Kult å se hvordan trendene innen sjangeren har endret seg gjennom tiden.
  • Amazon sin topp-selgende bok akkurat nå heter Reasons to Vote for Democrats og består av 266 blanke sider. Boken har overskrifter og en bibliografi. Michael J. Knowles både skrev og utga boken, som nå sirkulerer på nettet og anbefales til alle som vil ha en quick read.

Victoria & Sunniva x

Forrige ukes link-post finner du her.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *