Interessant i Bokverden #12

God mandag! Ny uke og nye muligheter. Regner med de fleste av dere koser dere med påskeferie nå. Selv jobber vi som vanlig med masteroppgaver og lignende, så det blir ikke så mye påskeferie her. Men noen appelsiner, litt kvikk lunsj og masse lesing skal vi nok få til uansett!

Victoria sin koffert før avreise til Bologna Children’s Book Fair forrige uke! Innlegg om opplevelsen kommer i løpet av uka.

1. Bok365 lanserte nylig et nytt design på deres nettsider! Vi liker veldig godt hvor oversiktlig det er nå.
  2. 11 forfattere som hatet filmversjonen av bøkene deres. Visste du for eksempel av Roald Dahl hatet filmversjonen av Charlie og Sjokoladefabrikken?
  3. Bok med Rebbestad og Vo er en relativt ny podcast om litteratur. Liker veldig godt at den er en fin blanding av mer teknisk analyse/kritikk og rett og slett tanker om bøker de har lest. Anbefales på det sterkeste.
  4. Ann Morgan brukte ett år av livet sitt på å lese en bok fra alle land i verden, og nå finnes historien hennes som TedTalk! Perfekt inspirasjon for #lesverden.
  5. 10 dystopiske romaner som inspirerer deg til å kjempe for dine reproduktive rettigheter. En gammel artikkel, men fortsatt like viktig. Lista inkluderer selvsagt Victorias favorittdame, Margaret Atwood, og hennes klassiker The Handmaid’s Tale.
Victoria & Sunniva x

Forrige ukes linker kan du finne her.

7 comments on “Interessant i Bokverden #12

1. Fin samling interessant litterært nettmateriale. Og god påske uansett, uavhengig av fri eller ei så er det jo påske og det er fint siden påske er synonymt med at det er skikkelig seriøst vår 🙂

Åh, for en fin måte å se på det! God påske til deg også! 😀

Victoria x