7 bookstagram-kontoer du burde følge

Åh, Instagram, min absolutt favoritt SoMe-platform! Jeg kan bruke timevis på Instagram – det er jo så mye fint der ute i verden! Det jeg følger mest av på Instagram er #bookstagram-kontoer, og det finnes så mange flinke mennesker der ute. Her kommer en liste over 7 kontoer jeg liker spesielt godt; jeg har fokusert mest på kontoer som har færre enn 5k følgere som jeg synes fortjener langt flere følgere. Håper du finner noe du liker!

1. brewsandbooks

Hvis du liker bøker, kaffe, og kanskje helst begge deler i kombinasjon er dette kontoen for deg! Dette er en ny oppdagelse for meg, og jeg er helt forelska i denne kontoen. Superbra kvalitet på bildene og  mange digge drinker.

2. booksandtonic

Enda en konto som kombinerer to av mine favoritter: drikke og bøker! Books & Tonic er en ‘podcast bookclub’ som snakker om én bok i måneden med en drink inspirert av boka. Instagrammen deres er en drøm og fortjener absolutt flere følgere!

3. eatingtheirwords

Mat og bøker! Dama bak denne kontoen har så mange himla fine editions av bøker og tar utrolig fine bilder.

4. relationsheep

Mathilde Maire er 22 år gammel, bor i Paris, og en ivrig leser. Trenger jeg si mer?

5. bklnbooks

Larissa er ‘midwife by day (and night), reader by night (and day). Kontoen hennes har mest bøker av kvinner og feministisk non-fiction.

6. ma_solem

Marianne bor i Oslo og tar noen av de fineste bok-bildene jeg vet om. Jeg liker spesielt godt fargetonene hos denne kontoen.

7. theardentbiblio

Enda en konto som tar  fine bilder. Rikki og Michaela er to twenty-somethings som elsker bøker. De skriver også en veldig fin bokblogg. Elsker at alt de gjør føles så utrolig gjennomført ut!

Har du noen favoritt-bookstagram kontoer? Vi vil gjerne følge flere! Følg gjerne Kvardagsbiblioteket på Instagram også.
Victoria x

8 comments on “7 bookstagram-kontoer du burde følge

1. Så mye fint! Jeg blir så fascinert av @theartfulelle – bøker med matchende kaffekopper!

Åh, @theartfulele følger jeg også, den er så fin!! 😀
      V x

2. Pingback: 7 bookstagram-kontoer du burde følge : Norske bokblogger

3. for en fin blogg! og takk for tips!

4. Wow this is amazing, thank you so much for featuring us!

5. Pingback: 7 norske bookstagram kontoer du burde følge | Kvardagsbiblioteket

6. Pingback: 7 norske bookstagram kontoer du burde følge : Norske bokblogger