Interessant i bokverden #15

1. Disney Book Group skal opprette et nytt imprint: Rick Riordan Presents. Det skal spesialisere seg på å gi ut bøker fra forfattere som kommer fra underrepresenterte kulturer og bakgrunner.
  2. TV-serie adaptasjonen av The Handmaid’s Tale kom ut denne uken, og i den anledning har 12 skribenter reflektert over hvordan den klassiske romanen har påvirket dem.
  3. Hvor mange bøker kommer du til å lese før du dør?
  4. Hvert tiår dedikerer Granta et magasin til de beste nye stemmene i amerikansk litteratur, og nylig kom det nyeste magasinet ut. Lista inkluderer blant annet Lauren Groff, Emma Cline, Yaa Gyasi, og Ottessa Moshfegh.
  5. 13-år-gamle Aisha Esbhani fra Pakistan vil lese en bok fra hvert land i hele verden. Hun har opprettet en Facebook side hvor andre kan ta del i prosjektet hennes, Reading197Countries. Vi synes selvsagt dette er superkult, og minner om vår #lesverden leseutfordring!
Sunniva & Victoria x

Forrige ukes linkpost finner du her.

1 comment on “Interessant i bokverden #15

1. Pingback: Interessant i bokverden #16 | Kvardagsbiblioteket