Marc Johns: Serious Drawings

Alle som kjenner meg vet at jeg er en massiv fan av kanadiske Marc Johns sin kunst. Jeg har to tote-bagger fra hans shop hos Society6 (tips: følg ham på twitter for å få med deg når han har salg eller gratis shipping!), og noe inne i meg smelter alltid litt når han legger ut en ny tegning. Jeg promoterer han så ofte at jeg snart bør få kommisjon. Så, without further ado, den fantastiske Marc Johns:

Dere har garantert sett denne fine tegningen før. Den finnes over hele internett, og ofte er signaturen til Marc Johns kroppet vekk fra bildet. Han har selv kommentert på hvor ofte kunsten hans ikke krediteres tilbake til ham, noe som er fryktelig trist for en kunstner som lever av kunsten sin, men likevel (bless his heart) deler den gratis på nettet.

Jeg liker hvor leken Johns er. Det er alltid en fryd å se hva han finner på neste gang, og selv om mye av idéene hans sirkulerer er hver eneste tegning unik. Dessuten, blir man for eksempel noen gang lei av å se ulike dyr eller objekter på sykkel? Hver tegning er som en liten fortelling. Det er også en optimisme i mange av hans tegninger som du ikke kan komme utenfor, om det er direkte oppfordringer som ‘shine your light’ eller ‘onward we go’, eller om det er mennesker som har valgt å gjøre din egen greie (wear a paper crown). Han har et så sterkt budskap om å spre kjærlighet og kreativitet. Også er han ofte veldig morsom – sjekk monster med leggings, eller hans flotte demonstransjon om hvor viktig tegnsetting kan være:

Jeg hadde gladelig tapetsert veggene mine med Marc Johns sin kunst. Jeg kan dele de i det uendelige, men det er i grunn lettere for deg å ta en titt innom hans blogg, nettside, society6 shop, eller instagram.

Håper dette gjør lørdagen din litt mer fornøyelig!
Sunniva x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *