5 BookTube-kanaler du burde abonnere på

Confession: jeg ser mye på YouTube-videoer. En annen confession: men nesten bare om sminke og livsstil. Med andre ord, jeg ser sjelden på BookTube-videoer, mest sannsynlig fordi jeg får såpass mye bok-innhold fra alle andre kanaler på nettet. Alikevel har jeg noen få kanaler jeg liker aller best når jeg faktisk ser på bok-videoer, og her kommer en liten liste. Håper du finner noe du liker!

Books and Quills

Sanne er fra Nederland, men flyttet til London for fem år siden. Hun jobber med sosiale medier for Penguin Random House (hallo, drømmejobb) og videoene hennes handler om alt fra bøkene hun har lest nylig, filmadaptasjoner som kommer snart, og hvordan velge hvilke bøker man tar meg seg på ferie:

 

Jean BookishThoughts

Jean er en PhD student som lager videoer om litteratur, historie, å studere og samfunnsproblemer. Hun er utrolig smart og veldig søt.

 

The Book Castle

Alice bor i Oslo og lager tidenes fineste BookTube-videoer. Hun driver også en superfin Instagram-konto, og leser helt latterlig mange bøker. Perfekt bookporn!

 

Ariel Bissett

Veldig analytisk og til tider akademisk, noe jeg liker veldig godt. Samtidig veldig underholdende og spennende tema.

 

Jen Campbell

Snakker mye om poesi, og er en av få BookTubers som snakker om bøker fra små forlag. Hun er også en bestselgende forfatter og har endel videoer om å skrive.

 

Del gjerne deres favoritt YouTubere med meg!
Victoria x

You may also like

4 comments

  • Takk for tips! Vil gjerne følge flere booktube-kanaler, men synes det er vanskelig å finne noen jeg liker. men jeg følger The Book Castle og Jean BookishThoughts, liker de veldig godt. Liker også WordsofaReader!

  • Tror nesten at Sanne er min rollemodel. Jeg ser sånn opp til henne. Ariel har også vokst på meg de siste årene og jeg elsker hvordan kanalen hennes har utviklet seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *