Interessant i Bokverden #23

God mandag! Nå er det offisielt sommer – selv om været i Norge kanskje ikke tilsier det . . . – og vi håper dere har en god blanding av mye spennende og mye latskap planlagt. Sunniva er for øyeblikket på Nusa Lembangon i Bali for å ta dykkersertifikat, mens Victoria nettopp har skrevet arbeidskontrakt for en jobb hos et akademisk forlag i Oxford (eeek!)! Veldig spennende tider fremover, med andre ord.

1. Ti kjendiser som samler på bøker.
  2. Emma Watson skal ha gjemt 100 kopier av The Handmaid’s Tale i Paris.  Noen som skal på ferie til Paris, kanskje?
  3. Hva skjer når en redaktør plutselig blir forfatter? Karen Rinaldi fra HarperCollins forteller om hennes erfaring.
  4. ‘Millennials’ er visstnok den gruppen som bruker bibliotek mest! Bra nyheter for fremtiden.

Ønsker dere som vanlig en fantastisk uke!

Victoria & Sunniva x

Forrige ukes linkpost finner du her.

5 comments on “Interessant i Bokverden #23

1. Hurra for både jobb og dykkersertifikat! Og takk for gode tips – gleder meg alltid til dette innlegget 🙂

Tusen takk! Det gleder oss at du liker disse innleggene!
      x

2. Åååh, så gøy! Hurra og gratulerer og masse konfetti for jobb og dykkersertifikat! Dere er så bra 😀

3. Pingback: Interessant i Bokverden #24 | Kvardagsbiblioteket