Interessant i Bokverden #25

God mandag! Når dette innlegget blir publisert er Victoria på vei til første dag på jobb, mens Sunniva nok er i ferd med å avslutte enda en digg dag i reiseruten hennes (har dere sett alle strandbildene på Instagrammen vår eller!) Håper dere har en skikkelig koselig uke planlagt, her kommer som vanlig linker til ting vi likte spesielt godt forrige uke!

Og dere – hvis dere liker å lese Kvardagsbiblioteket så setter vi utrolig stor pris på om dere vil følge bloggen via Bloglovin!:

Follow

1. Siden juni er LGBT+ Pride-måned, samlet The Guardian en gruppe LGBT+ forfattere til å fortelle om bøkene som hjalp de komme ut av skapet.
  2. LitHub anbefaler 16 bøker du burde lese som kommer ut i juli – mye spennende her!
  3. 10 kjente mennesker som LitHub tror ville hatt utrolig kule bokklubber.
  4. Artikkel om Jane Austen sin bruk av ord og hvorfor det er viktig.
  5. Bokfiol har skrevet om tendenser blant norske mannlige forfattere.
  6. Margaret Atwood i samtale med Junot Díaz om The Handmaid’s Tale.
Sunniva & Victoria

Forrige ukes linkpost finner du her.

1 comment on “Interessant i Bokverden #25

1. Pingback: Interessant i Bokverden #26 | Kvardagsbiblioteket