Kvardagsbiblioteket 1 år + Giveaway!

*Dette innlegget inneholder et sponset leseeksemplar fra Flamme Forlag

Hurra!

I dag er det akkurat ett år siden det første innlegget ble publisert på Kvardagsbiblioteket, den gang på wordpress.com (men du finner alle innlegg i arkivene på .no-siden også!). Ting har endret seg latterlig mye siden vi, som to nyutdannede litteraturvitere, startet Kvardagsbiblioteket for å skape en ny platform for å snakke om bøkene vi liker, tema i forlagsverden vi er interessert i, og for å dele vår kjærlighet for både litteratur og bokbransjen.

Ett år senere

I dag, ett år senere, er Sunniva godt i gang med en mastergrad i kreativ skriving og publishing i Australia, mens Victoria straks fullfører en mastergrad i publishing i Storbritannia og nå til og med har en real-life fulltidsjobb i et forlag! I tillegg har vi sett en fantastisk vekst i følgere og lesere av Kvardagsbiblioteket, noe som selvsagt får oss til å ville bli enda bedre – helst vil vi jo være deres beste kilde til gode bøker og interessant lesestoff om forlagsbransjen.

Hva er planen fremover?

Det neste året har vi mye spennende planlagt: en ny ukentlig serie vi tror dere kommer til å like veldig godt, mer fokus på hvordan man får seg en jobb og hvordan det er å jobbe med bøker og litteratur, samt *drumroll* en podcast som kommer til å dukke opp en eller annen gang i august/september! Vi kommer selvsagt tilbake med mer spesifikk informasjon om denne podcasten veldig veldig snart, so watch this space!

Giveaway

Så, det dere alle klikket dere inn hit for: vi ønsker å feire dere flotte mennesker som leser bloggen vår og følger oss i sosiale medier, og en giveaway av en skikkelig bra bok er jo den beste måten å gjøre det på! Vi har slått oss sammen med fantastiske Flamme Forlag og lotter i samarbeid med Flamme ut 1 eksemplar av Lotta Elstad sin roman, Et Eget Rom. Så hvordan kan du vinne?

1. Følg oss på Instagram
  2. Lik bildet med instruksjoner for giveaway
  3. Tag en venn du synes burde lese Kvardagsbiblioteket i kommentarfeltet!

Giveawayen avsluttes 31 juli! Vi håper dere vil delta i giveawayen, og takker igjen for at dere leser, kommenterer og deler Kvardagsbiblioteket og vårt innhold.

Takk for et fantastisk år!

Victoria & Sunniva x

3 comments on “Kvardagsbiblioteket 1 år + Giveaway!

1. Gleder meg til podcast!! Gratulerer med ettårsdagen 😀

Tusen takk! Vi gleder oss også, blir spennende å prøve noe nytt.
      – Sunniva x

2. Pingback: Bøker fra første halvdel av 2017: A Recap | Kvardagsbiblioteket