7 norske bookstagram kontoer du burde følge

God lørdag – og god helg! Dette innlegget ble uheldigvis postet *litt* for tidlig igår – her kommer det fullstendige innlegget, med alle 7 bookstagram-tipsene!

Som en oppfølger til vårt innlegg «7 bookstagram kontoer du burde følge» kommer det her en liste over ytterlige 7 bookstagram kontoer vi liker spesielt godt, denne gangen eksklusivt norske kontoer! Det er så mye fint og så mange himla bra mennesker på Instagram – og hvem vil vel ikke fylle feeden sin med litt mer bøker?

Har du en konto du vil dele med oss? Legg igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet så sjekker vi garantert ut!

1. magpaaeventyr

Marie jobber på Ark Klingenberg og poster bøker, bokhandelliv og hverdagsliv. Hun bor også med en veeeeldig søt katt (cat-envy!) og synger i Akerselva Kvinnekor.

2. alettesbokverden

Aurora er bokblogger og bookstagrammer. Feeden hennes er veldig gjenkjennelig – jeg ser alltid med én gang hvem som har postet bildene hennes! Mye fine bøker, mye kaffe, og mye blomster – alt jeg liker med andre ord!

3. bokbad

Dette er en ny konto, både for oss og på Instagram generelt! Martine studerer psykologi og litteraturvitenskap i Bergen, jobber i bokhandler, og tar superfine bilder av de spennende bøkene hun leser!

4. annkolaas

Ann Helen er bokblogger, norsklærer og tar mye fine bookstagram bilder. Hennes konto er en koselig blanding av aktuelle bøker hun leser selv, og bøker hun leser sammen med barna sine.

5. alicelippart

Alice bor i Oslo og driver en fantastisk fin YouTube-konto ved siden av Bookstagram og blogg! Hun har også et fantastisk godt øye for fine bilder og ikke minste bra bokdesign!

6. ogboekene

Bra bøker, fine bilder, og bra anbefalinger!

7. julieeilen

Julie leser som regel veldig mye like bøker som meg (Victoria), og det er ganske morsomt! Hun har dessuten fine bilder og skriver ofte, både på Instagram og på bloggen sin, om å skrive og forfatterstudier.

Følger du oss på Instagram? Hvis ikke – følg gjerne Kvardagsbiblioteket på Instagram her (vi har nettopp nådd 500 følgere, hurra!)

Victoria x

You may also like

6 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *