Interessant i Bokverden #33

God mandag! Her kommer ukas mandagsinnlegg med spennende lenker til dere! Håper dere finner noe dere liker:

1. Litterære sidekicks som er mer populære enn hovedpersonen.
  2. 8 litterære must-sees i Paris.
  3. 5 forfattere og deres ekstrajobber ved siden av forfatterskapet.
  4. Studenter og ansatte ved Stanford University har lansert et nettsted med moderne engelske versjoner av Middle Age tekster.
  5. 18 filmer basert på bøker som kommer i 2017 – blant annet SnømannenMurder on the Orient Express og Wonder.
  6. Om å skrive en bok etter en traumatisk hjerneskade.
  7. Hvorfor blir folk mer engasjert når du annonserer på sosiale medier at boka di blir gitt ut, enn når boka faktisk kommer ut?
  8. Julie har skrevet om å kickstarte skriveprosessen.
Victoria & Sunniva x

Forrige ukes linkpost finner du her.

4 comments on “Interessant i Bokverden #33

1. Så mye bra! Blir så nostalgisk av sidekick-artikkelen, og får veldig lyst til å lese Blekkhjerte-serien igjen. Hadde vært kjekt for en nostalgiker å lese om bøkene dere leste da dere var yngre, forresten, om det er lov til å komme med et ønske!

Hurra! Og for et bra ønske! Det skal vi definitivt få til et innlegg om! 🙂

2. Her var det mye spennende! Takk for at dere linker til innlegget mitt <3

3. Pingback: Interessant i Bokverden #34 | Kvardagsbiblioteket