Interessant i Bokverden #35

God mandag! Høsten har satt inn for fullt – i hvertfall i Storbritannia! Vi snakker kjølige morgener, økt behov for varm sjokolade og at islatten er byttet ut med varme flat whites og cappuccino! Det betyr også at det føles enda mer godkjent enn vanlig å tilbringe kveldene og helge-morgenene innendørs med en god bok eller ti eller med en solid dose Bookstagram-inspirasjon.

Her kommer ukas linker som vanlig, men først – vi lanserer nyhetsbrev! Så nå kan dere motta disse linkene + 3 ekslusivt til nyhetsbrevet i innboksen hver mandag morgen (fra neste mandag!), slik at dere kan lese på vei til jobb, skole eller bare mens dere nyter morgenkaffen! Du kan abonnere ved å følge denne linken og fylle inn navn og e-post. Vi sees i innboksen din, da!

  1. Notabene har solgt nærmere 40 butikker til Norli og ARK.
  2. De 6 kortlistede romanene til Man Booker Prize 2017, med intervju av hver av forfatterne.
  3. Som en oppfølger til forrige ukes drømme-college-pensum: 25 collegeklasser med kjente forfattere som forelesere.
  4. Historien bak pocket og hvordan pocket førte til den store suksessen til To Kill a Mockingbird.
  5. Når du er bokdesigner og favorittforfatteren din hater ditt første utkast…
  6. Hjartesmil-Mariell skrev så fint om Agnes Ravatn sin siste, Verda er ein skandale. Victoria har den ventende på bokhylla og gleder seg til å plukke den opp – håper på skikkelig hjemlengsel (på beste måte!) til Norge av å lese den…
  7. Jon McGregor anbefaler 10 samtids-noveller (inkluderer link til å lese novellene!).
  8. 10 bøker som ble skrevet som et resultat av veddemål.
Sunniva & Victoria x

Forrige ukes linkpost finner du her.

You may also like

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *