Interessant i Bokverden #36

God mandag!

I Melbourne har det endelig begynt å bli såpass varmt at Sunniva kan sove uten fire lag pysj og elektrisk teppe. Det er ganske rart å høre hvordan det blir høst og kaldt i Norge, mens det bare blir varmere og varmere nå, og å snakke om sommerferie til vinteren. Victoria kan melde om at det er passe kaldt i London – men med så mange spennende bøker og bokhendelser om dagen går det fint likevel! I går fikk Victoria sin første £10-seddel med Jane Austen på til og med!

PS! Husk å melde deg på vårt nye nyhetsbrev for å få alle disse linkene pluss fler rett i innboksen din hver mandag!

Sunniva og Victoria x

Forrige ukes linkpost finner du her.

You may also like

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *