Interessant i Bokverden #40

God morgen! Tenk at vi har nådd hele 40 mandagsposter som denne – det er jo nesten et helt år! Vi elsker å sette sammen disse innleggene for dere og håper dere liker å lese de også! Fra neste uke kommer vi til å inkludere litt ekstra Kvardagsbiblioteket-innhold i både nyhetsbrevet (meld deg på her!) og her inne, så pass på å klikke deg inn neste mandag også!

1. 12 designere diskuterer bokomslag og hvilke av deres arbeid som endte opp ubrukt. Elsker å lese om prosessen bak et bokomslag og se utviklingen fra første utkast til den ferdige boka!
  2. De topp 10 forholdene mellom menneske og dyr i litteraturen. Veldig mange mindre kjente bøker i denne lista, gull for å utvide lesehorisonten sin!
  3. 54 mennesker forteller om boka som hjalp dem gjennom tunge tider.
  4. Har du noensinne lest en klassiker du bare ikke kunne fordra? Det gjør forfattere også – 14 bøker kjente forfattere hater.
  5. 10 interessante fakta om Charlotte Brontë.
  6. A day in the life of a freelancer.
  7. Room service for bøker? Et hotell i Paris har introdusert nettopp dette.
  8. 7 lærdommer fra et nyoppstarta litteraturmagasin, Salomé Magazine.
  9. Vil du skrive personlige essay? Her er 9 tips til hvordan du kan bryte inn i forlagsbransjen med denne sjangeren.
Victoria & Sunniva x

Forrige ukes linkpost finner du her.

1 comment on “Interessant i Bokverden #40

1. Pingback: Interessant i Bokverden #41 | Kvardagsbiblioteket