Interessant i Bokverden #41

God mandag! Håper dere har hatt en fin helg og virkelig utnyttet den ekstra timen vi fikk natt til søndag. Vi arbeider med spennende nye utviklinger av Kvardagsbiblioteket som dere forhåpentligvis får se (og høre!) snart, men i mellomtiden går ting som vanlig her inne med litt anmeldelser, forlagsfokus og annet interessant i og fra bokverden. Ha en fin mandag da!

1. Penguin Random House har inngått en bokavtale verdt litt over $1 million!
  2. Hvem er den anonyme forlags-insideren som er rådgiver for tv-serien Younger?
  3. En bookmobile kommer snart til Los Angeles.
  4. Hva slags leser er du? En guide fra The Atlantic.
  5. En refleksjon over Blade Runner 2049 og Philip K. Dick sin roman som inspirerte filmen.
  6. Skal du lage kule gresskar til Halloween? Hva med noen Harry Potter-inspirerte gresskar-design!
  7. 6 eventyr som er basert på skikkelig creepy bakgrunnshistorier.
  8. «Den avskyelige snømannen» – en anmeldelse av den nye Snømann filmen og hva som gikk galt.
Sunniva & Victoria x

Forrige ukes linkpost finner du her.

1 comment on “Interessant i Bokverden #41

1. Pingback: Interessant i Bokverden #42 | Kvardagsbiblioteket