Interessant i Bokverden #45

God mandag! Det nærmer seg skikkelig jul altså – hvor i alle dager ble november av? Vi lever stadig hektiske liv, Victoria er opptatt med å være en viktig forleggerperson i London, mens Sunniva bytter mellom å stresse med Nanowrimo, og å ta fullstendig fri fra alt som heter ansvar og stikke til fjells. Til tross for at ingen av oss bor i Norge er juletida likevel en tid vi gleder oss til. Det er den perfekte stemninga for å lese, samtidig er det jo tampen av året, som gir litt ekstra lisens til å forkynne andre plikter for å lese litt ekstra mange bøker slik at bok-antallet kan se litt ekstra respektabelt ut til slutt. Det også en tid hvor vi begynner å se tilbake på bokåret som har vært: bøker vi har lest, bøker vi fortsatt vil lese, og bøker vi skal presse på venner og familie som julegaver.

Ha en fin uke videre!

Victoria & Sunniva x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *