Vi har fiksa insta-julekalender! #julmedkvardagsbiblioteket

Deck the halls with bows and holly,
it’s the season to be jolly.

Det er desember dere! Det betyr at vi endelig kan spille julemusikk igjen – det har vært et skikkelig langt år.

Desember er vel enhver bokelskers favorittperiode: vi kan begynne å liste alle bøkene vi ønsker oss til jul, og vi kan planlegge hvilke bøker vi har lest over det siste året vi skal pushe på all venner og kjente – om de vil det eller ikke (i Sunniva sitt tilfelle blir denne boka Simon vs the Homo Sapiens Agenda). Det er også en utmerket tid for refleksjoner om hva vi vil lese mer av, hva vi vil lese mindre av, hvor mye mer eller mindre vi vil lese, og hvor mye eller lite vi har lest. For ikke å nevne mørket og snøen og peisen og gløgg og klementiner og tepper (med mindre du er i Melbourne altså, der går det nemlig mer i isbiter og mere isbiter). Siden jul er best hadde vi lyst til å gjøre noe litt gøy, så vi har laget vår egen julekalender!

Følg oss her!

Vi har satt sammen en liste på 31 jule-relaterte ting, og hver dag skal vi dele vår tolkning på instagram kontoen vår. Dette vil bety et ordentlig dukk inn i bokhyllene våre, så vi gleder oss veldig! Vi håper det kan bli morsomt for både oss og dere, både å se hva vi finner frem hver dag, men også for dere å ta del i selv om dere vil det. Nøkkelordet er altså jul, så for eksempel skal vi prøve å finne en kjent første linje som er litt julete, sånn at vi kan komme skikkelig i julestemning, men det er egentlig ingen regler. Eller, det er én regel, og det er at dere må bruke ##julmedkvardagsbiblioteket (eller tag kontoen vår) sånn at vi får sett hva dere deler.

Vi ønsker dere en skikkelig magisk adventstid!
Sunniva og Victoria x

2 comments on “Vi har fiksa insta-julekalender! #julmedkvardagsbiblioteket