Interessant i Bokverden #46

God …tirsdag? Ops – mandagsinnlegget vårt falt litt gjennom sprekkene, men vi har en del morsomme linker til dere denne uka uansett. Vår personlige favoritt er linken for The Literary Review sin Bad Sex award – bør absolutt sjekkes ut.

Victoria er i dag tilbake på UClan for å ferie graduation fra masteren sin, hurra! Og Sunniva har lykkest med å navigere det ufattelig kompliserte enrolment-systemet til University of Melbourne til å få presset inne alle klassene hun ville ha til neste år. I tillegg har vi ordnet en julekalender for instagram, for det er jo jul! Og vi elsker jo julekalendere. Heldigvis har NRK noen av de gamle julekalenderene tilgjengeling på internett, så Sunniva ser på Amalies Jul (åh nostalgi altså!). Så følg med på instagrammen vår eller på #julmedkvardagsbiblioteket, eller ta del selv – det er ikke for sent! (Akkurat som dette innlegget hehe)

Ha en fantastisk uke!
Sunniva og Victoria x