Feir jula med oss!

Vi teller ned til vi kan telle ned til jul; bare tre dager igjen til julemusikk, juletv og, ikke minst, håndball EM! Vi likte så godt instakalenderen vi hadde i fjor, pluss at advent er kanskje den koseligste tiden i året, så vi kjører på i år også. Noen av de samme lukene, noen er nye. For noen kan vi dra frem gamle klassikere som vi leser hvert eneste år, og med andre trenger vi å være litt mer kreative. I fjor postet vi et bilde av Lucia Berlin for 13. desember. Vi gleder oss til å dukke ned i bokhyllene våre, se hva vi finner der og ta noen fine bilder mens vi teller ned til jul!

Bli gjerne med—en dag eller 24 dager—og tagg #julmedkvardagsbiblioteket. Vi har noen andre planer in the works for kalenderen vår, så følg med både her og på instagrammen vår!

Sunniva og Victoria x

0 comments on “Feir jula med oss!