Julegaver for bokelskere

Har du en bokelsker i familien, som bestevenn, eller kanskje bare ikke helt hva du ønsker deg til jul selv? Her kommer våre beste julegavetips for bokelskere!

Abonnement på Bokvennen Litterær Avis

BLA er en himla bra utgivelse om norsk litteratur og bokverden. Hvorfor ikke by på et abonnement for en som allerede elsker BLA eller introdusere avisen til en ny leser? Du kan abonnere selv om du bor utenfor Norge også, det er musikk i våre ører!

Nobelpris-samling fra Adlibris

Alle kvinnelige vinnere av Nobelprisen for litteratur noensinne i nytt, nydelig utgave. Utarbeidet i samarbeid med Adlibris Sverige, også tilgjengelig på den norske siden!

Novellix eller Heinesen Forlag samling

Det svenske forlaget Novellix og det norske forlaget Heinesen lager flotte noveller/korte bøker i vakre utgaver. Novellix selger også et utvalg småbøker i fine gaveesker:

Julehefte

Det er  mange fine norske julehefter i år! Her er et knippe:

  

Juleroser / Ren Poesi / Barnas Juleroser

Abonnement på Storytel/Audible/Fabel

Abonnement på lydbok-strømmetjeneste står høyt på vår liste over bra julegave! Her kan man dessuten finne gave i flere prisklasser; gi gavekort på en måned, tre måneder, seks måneder, og så videre. Lydbøker er jo perfekt for de kalde vintermånedene på nyåret, når pendlingen føles ekstra lang for eksempel.

Literary Emporium

Literary Emporium har flotte gensere, t-skjorter, notatbøker og prints basert på klassikere:

 

Hva er deres beste julegavetips for bokelskere?

Victoria & Sunniva

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *