Interessant i Bokverden (17/12/2018)

God mandag! Tenk at det bare er en uke til jul. Sunniva er nå hjemme på norsk jord og koser seg skikkelig med kuldegrader og snø. Victoria kommer hjem på torsdag, og gleder seg til det. Er det noe som er koseligere en jul i Norge dere? Det kan fort bli litt stress med julegaver, julevask og alle julekakene, men samtidig er det så fint med adventsstaker overalt og julemusikk og julefortellinger. Spesielt når det biter litt i kinnene mens man er ute, og hvis snøen faller i tunge flak. Men hvis du fortsatt er litt treig med julegaver så er du først og fremst ikke alene, men heldigvis så er det mye gode tips til fine julegleder.

Sunniva & Victoria

Forrige ukes linkpost finner du her.

You may also like

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *