Give Away! Vinn Du og Jeg og Vito av Bjarte Arneson

Forrige uke fikk vi 1000 følgere på instagram! Det syntes vi var så kult av vi ville gjøre noe ekstra for å takke alle dere som følger oss på insta og leser bloggen vår, så vi snakket med Tiden forlag og de ga oss et eksemplar av Du og Jeg og Vito av Bjarte Arneson som en av dere kan få tilsendt i posten! Dette synes vi er skikkelig kult, for dette var en av de beste bøkene vi kom over i fjor. I anmeldelsen vår skrev Victoria at dette er en ‘virkelig latterlig men genial samling’ og at det var ‘en av de beste norske bøkene jeg har lest noensinne’. Den havnet også på lista vår over 30 bøker vi ikke ville kvittet oss med. Vi er altså veldig glad for at vi kan dele denne fantastiske romanen med en av dere.

Alt du trenger å gjøre er å sjekke ut vår nyeste post på instagram og kommentere den morsomste boka du vet om. Vi er for litteratur som ikke bare får deg til å tenke over tunge samfunnsproblemer, men som får oss til å le og smile. Vinneren trekkes på Lørdag!

Tusen takk til Tiden Forlag for at dere ville samarbeide med oss. Du kan lese mer om Du og Jeg og Vito og Arneson sine andre bøker på hjemmesiden til Tiden her.

Victoria og Sunniva x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *