Vi lanserer podcast!

Etter snakk og snakk og mere snakk om å lage podcast har vi endelig satt kjøpt en mikrofon og fikset en episode. I Et Kapittel til med Kvardagsbiblioteket skal vi snakke om alt rundt vår opplevelse med å studere litteratur, veien vår mot jobb i forlag, hva vi gjør nå, om temaer vi synes er interessante i bokbransjen og generelt masse snakk om bøker! Vi poster en episode onsdag hver fjerde uke, og bryter opp ventetiden med noen minisodes hvor vi blant annet diskuterer leseutfordringer, hva instagram har å si for bokformidling, hva vi har lest som har vært sykt bra i år osv. Vi har hatt det kjempegøy med å lage så langt, og finner stadig ut av de tekniske aspektene også. Målet er at du skal kunne finne oss på alle plattformer, eller du kan lytte rett her. Vi lover også at vi kommer til å høres ekstra profesjonelle ut om et år. Så vi håper dere har lyst til å høre!!

I første episode, Kapittel 1: Så du vil jobbe med bøker… hva nå?, snakker vi om ulike jobber man kan ha som involverer bøker, så om du som oss har lyst til å dedikere hele livet ditt til bøker. This is for you! Eller, om du bare er interessert i å høre mer om hvem og hva som skjer i forlag og bokindustrien.

Vi tar gledelig imot ris og (helst) ros, og spesielt tips eller ønsker om temaer dere vil høre mer om. Send oss en epost på kontakt@kvardagsbiblioteket.no eller send oss gjerne en melding på instagram!

Victoria & Sunniva x