Følg vår julekalender på Insta Stories i år!

Vi elsker jul og vi elsker en julekalender. De siste to årene har vi hatt en kalender på insta som du kan ta del i, knyttet til ulike jultemaer. I år tenkte vi å gå i en litt annen retning. Vi har lenge tenkt at vi har lyst til å bli litt mer aktiv i storyen vår, men med lange arbeidsdager er det ofte lettest å bare poste et bilde å la det være med det. Så vi griper derfor sjansen til å gjøre et ekstra lite støt på slutten av året, og tar julekalenderen i story i år.

Istedenfor å poste et bilde hver dag relatert til noe spesifikt har vi valgt å holde hver luke åpen, altså at vi kan dele hva som helst: dette kan være hva som helt som interesserer oss for øyeblikket, bøker vi har lest eller vil lese, Victoria sin flotte julekalender fra Novellix, eller andre ting vi har lyst til å dele med dere for å få satt igang julestemninga. Vi tar det litt på sparket i år egentlig, så får vi se hvordan det går, men vi håper at siden storyen er litt mer sosial enn det en post kan bli at det kan lede til litt mer samspill mellom oss og dere. Så ta gjerne del i samtalen ved å sende oss en dm eller bruk hashtagen vår, #julmedkvardagsbiblioteket. Kan også tas i bruk for å dele generell julestemning, så følg gjerne taggen på instagram også for maksimalt jule-content på insta denne adventstiden.

Alle lukene våre lagres i highlights på profilen vår, så vi håper at dere vil følge med oss i advent og oppkjøringa til jul!

Victoria & Sunniva x

You may also like