Kapittel 3: Hvordan kan jeg få meg jobb i et forlag?

Neste kapittel i podcastet vårt er live og tilgjengelig på alle de vanlige podcastplatformene. Denne gangen har vi snakket om hvordan vi gikk frem for å skaffe oss jobb i et forlag. Sunniva har siktet målrettet mot det siden filmen The Proposal kom ut, mens Victoria bestemte seg mot slutten av bachelorgraden. Vi snakker valg av utdanning, hva vi fikk ut av det, hvor nyttig det var, og diskuterer om en forlagsmaster (som er spesielt vanlig her i UK) er nødvendig. Vi snakker arbeidspraksis, hvordan vi fikk det, hva vi gjorde, hvordan vi klarte å gjennomføre selv når det var ubetalt og om det er nødvendig. Og ikke minst snakker vi om ting du kan gjøre ved siden av jobb/utdanning for å bygge opp erfaring som kan hjelpe deg å få den berømte foten innenfor døra.

Victoria & Sunniva x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *