Kapittel 4: Om å søke jobber og ikke gi opp

Vi er tilbake med podcastet vårt etter en liten pause over jul. Vi kommer til å poste ny hovedepisode første onsdag hver måned.

I denne episoden snakker vi om å ønske seg jobb og søke jobb inn i en bransje med få jobber og mange interesserte søkere. Det gjør at det kan være litt slitsomt og demotiverende når det kommer til å skaffe seg jobb, hvis man stadig blir avvist til tross for at man har nok kunnskap til å kunne gjøre en bra jobb, men det liksom alltid er noen andre som blir foretrukket. Det er noe vi har kjent godt på begge to, og har også mange venner som også har gått gjennom en lang periode før de landet første jobben sin. Vi snakker litt om våre tanker rundt dette, om at det kan være en lang prossess og at det ofte kan føre til at den første jobben likevel ikke er det du egentlig vil gjøre. Noen ganger er kanskje drømmejobben det man ikke helt tenkte hadde passet før man prøvde, og andre ganger er drømmejobben ikke like gøy som man tror. Men, om man virkelig vil så pleier det å gå til slutt. Også snakker vi litt om bøker vi leser på slutten.

Bøker vi nevner:
Hardanger av Marit Eikebo (leseeksemplar fra forlaget)
Bli Hvis Du Kan av Helga Flatland
Circe av Madeleine Miller
Leksikon av Lys og Mørke av Simon Stranger
Milkman (Melkemannen) av Anna Burns
Harry Potter (duh)
Ingenlund (Nevermoor) av Jessica Townsend (leseeksemplar fra forlaget)

Håper dere vil høre!

Victoria & Sunniva x

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *