Interessant i Bokverden (16 mars 2020)

Hei og god mandag! Det er litt av en virkelighet vi lever i om dagen; mens Norge stenger grensene og skoler, ser de her i Storbritannia ikke ut til å ta Coronaviruset spesielt seriøst (….). Heldigvis har Victoria sitt kontor stengt denne uka og vi håper på litt strengere tiltak denne uka for hele landet. Blir litt hjemlengsel til et land som ikke later som alt er helt ok må vi innrømme…
I mellomtiden passer vi på å vaske henda oftere, holde avstand til andre mennesker så mye vi kan, ringe besteforeldre og andre utsatte, og ikke minst forsøke å holde på humøret (spesielt når to personer har hjemmekontor på 55 kvm med kun ett stuebord (for Victoria sin del hvertfall…))

Sunniva vil gjerne lese dystopi om dagen, mens Victoria heller er i humør for romantikk og feel good. Takknemlig for at det finnes så mye interessant å lese på nettet også når man begynner å bli sliten i hodet av corona-nyheter. Her har vi samlet et utvalg:

Vask henda, hold dere hjemme (så mye som er mulig) og les noe oppmuntrende denne uka foreslår vi!

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *