Hvem er vi?

Kvardagsbiblioteket drives av Victoria Larsen Stø og Sunniva Midtskogen.

Etter å ha fullført hver sin bachelor i engelsk litteratur (og kreativ skriving) ved Lancaster University i juni 2016 bestemte de seg for å bruke kunnskapen fra bachelorstudiene til å skape et nettsted for diskusjon og oppfordring til leseglede utover topp 10 listene hos bokhandlere og ‘the canon‘. Kvardagsbiblioteket vil i tillegg diskutere ulike aspekter ved forlagsbransjen i Norge (og utland) fra student og fremtidig-forlegger perspektiv.

Victoria Larsen Stø bor i London, jobber med salg hos et forlag, og har nettopp fullført en MA i Publishing ved University of Central Lancashire. På fritiden leser hun bøker, hører på uendelige mengder podcast, utforsker London og ser på FRIENDS om og om igjen.

InstagramGoodreads ○ Twitter

Sunniva Midtskogen bor i London hvor hun jobber i salg Laurence King Publishing. Hun har en MA i Publishing, Editing and Creative Writing fra University of Melbourne. Ettermiddagene hennes går bort til å lese, skrive, vandre rundt i fin natur, søke etter gode flytilbud og fotografering (eller, du vet, se på serier).

Instagram ○ GoodreadsTwitter

Edit-2213.jpg